Posts Tagged ‘Sirkuit

30
Nov
10

Jr Superbike Race – Part 2

Sambungan Jr Superbike Race – Part 1

Di kelas ini komunitas Ducati diwakili oleh 2 rider, aku dan Satar, si Mbah Dukun.
Photobucket

Dengan posisi start paling buncit ini, alhasil kali ini aku harus berjuang keras mengejar para pembalap yg pada kuenceng-kuenceng bangettt didepan sana… Ampuuun dah..
Photobucket
Continue reading ‘Jr Superbike Race – Part 2’

Advertisements
30
Nov
10

Jr Superbike Race – Part 1

Photobucket
Di Seri terakhir (Seri 5) Kejuaran Balap Motor Superbike Junior yg mungkin mestinya disebut Novice (Pemula) karena pesertanya yg udah ‘Tuir2’ ini, akhirnya aku ikutan juga, setelah dalam 2 seri sebelumnya gak ikut dan seperti biasa, gak sempet latihan blass.. sebelumnya. Tapi ya, udahlah namanya juga just for fun dan buat olahraga aja.

Sabtu QTT baru mau start, hujan lebat.. Terlalu beresiko karena trek yg licin dan banyak genangan airnya. Balik lagi aja ke Pit. Akibatnya karena gak sempat muter di QTT, kali ini aku mesti start dari posisi paling belakang deh. Continue reading ‘Jr Superbike Race – Part 1’

16
Dec
09

Gimana gak betah di sirkuit..??

Guys,

Kali ini, laporan dari MotoGP Sepang lalu gak ada urusannya dengan teknis balapan. Tapi sebenarnya ini buat suasana balap sangat semarak dan seru juga. Wanna see..? Follow the report… 🙂

Hi…!!



Continue reading ‘Gimana gak betah di sirkuit..??’

02
Oct
08

2008 April: Superbike National Championship Series 1

After participating two series of National Superbike Championship last year, some members of Ducati community participated in 2008 National Superbike Championship Series. The First Series was held on 4-5 April 2008. As usual, the race will be held at Sentul International Circuit. Friday (4 April 2008) was for FP, Saturday (5 April 2008) for QTT, and Sunday (6 April 2008) for the Race.

This year, there are 2 classes of the National Motorcycle Racing Championship namely Superstock 600 and Superbike (Free For All). Theoretically the Superbike/FFA class should for more pro riders. However, most of non-pro Ducati community ride 1000cc engine, and although we are NOT pro-racers, the Superbike/FFA class is the only class we could participate in.

QTT DAY

Hm.. based on QTT result on Saturday 5 Ducati riders are eligible to participate in the race. 2 other Ducati riders did not pass the minimum lap time limit of 1:59.

This is a picture before QTT, Saturday 5 April 2008:

From left to right: Setiawan 1098s, Steven 916, Nugroho 1098s, Didi (this time use his R6 which would be faster than his Ducati ST2), Jede S2R1000, Ramos 996, Ochi 1098. Eko (S4) come late and other 2 member of Ducati community who are also member of R15 (who will participate on their Honda or Yamaha) namely Yus and Bona were not seen in the picture. Continue reading ‘2008 April: Superbike National Championship Series 1’




Blog Stats

  • 270,828 hits
October 2019
M T W T F S S
« Dec    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Advertisements